Erasmus+ studijski boravak 17/18 - rezultati

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 za akademsku godinu 2017./2018.

Rezultati su objavljeni na sljedećoj poveznici.


U ponedjeljak, 13.3., u Maloj predavaonici (Ilica 85), s početkom u 11 sati, održati će se radionica „Erasmus+ - kako se prijaviti za mobilnost u svrhu studijskog boravka“ za sve zainteresirane studentice i studente.

Sadržaj radionice:
- postupak prijave u on line sustavu;
- popis natječajne dokumentacije;
- postupak rangiranja prijavljenih kandidata;
- upiti vezani uz natječaj za Erasmus+ studijski boravak.

Studenti koji nisu u mogućnosti doći na radionicu mogu se obratiti sa svim upitima vezano za prijavu na natječaj u Ured za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju ALU (Ilica 85, II. kat) radnim danom između 10 i 14 sati.

Radionica je organizirana u sklopu programa za studente ALU naziva „program+ - kako razviti profesionalne i akademske vještine“.


Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 za akademsku godinu 2017./2018.

Natječaj je objavljen na sljedećoj poveznici.

Važne napomene za studente ALU

Odluka Povjerenstva za odabir kandidata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu o kriterijima odabira i rangiranja kandidata

Za dodatne upute i pitanja u vezi Natječaja studenti se mogu obratiti Uredu za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju (Ilica 85, II. kat) radnim danom između 10 i 14 sati.