Dani komunikacija 2017.

Pridružite nam se na ovogodišnjem izdanju festivala Dani komunikacija koji će se održati od 30. ožujka do 2. travnja 2017. u hotelu Lone u Rovinju.

Ove godine studente očekuju specijalizirani sadržaji namijenjeni isključivo njima uz priliku učenja od ponajboljih stručnjaka i lidera iz industrije tržišnih komunikacija, oglašavanja i odnosa s javnošću.

 Osim što ćete dobiti priliku učiti od najboljih, dolaskom na festival imate priliku na jednom mjestu pratiti aktualne trendove u industriji tržišnog komuniciranja, a pritom vam se pruža mogućnost upoznavanja sa stručnjacima te novitetima iz industrije. Dani komunikacija također su odlična prilika da se upoznate s tržištem rada te si osigurate priliku za praktični rad i zapošljavanje.

Zgrabite svoju priliku i učite od najboljih! Upoznajte lidere iz industrije i osigurajte si priliku za praktični rad ili zaposlenje, te na jednom mjestu pratite aktualne trendove iz svijeta komunikacija. Osim vrhunskog programa očekuju vas nezaobilazni partiji i koncerti.

Ove godine su svim redovnim studentima do 26 godina osigurane besplatne kotizacije za sva tri dana festivala.

Prijavite se na: www.danikomunikacija.com/prijava.          

Za više informacija posjetite: www.danikomunikacija.com.           

Službena obavijest (Link na PDF)