Smiješak za sve na ALU

Na poziv uprave Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i Romane Đuričić, volonteri Smiješka za sve predstavili su rad udruge pred studentima, o našim odlascima u bolnice Srebrnjak, Vinogradska, budućem odlasku u bolnicu Rebro i projektu "Volontiram, dakle jesam! "

Marijana Jergović, predsjednica Smiješka za sve studentima je pročitala priče 'Neprocjenjivo učenje', 'Vuk vegetarijanac' i 'Ustrajni drvosječa', dok je Tina Grgić podijelila volontersko iskustvo i tehničke naputke o načinu volontiranju, a Ljubica Krpelj je studentima podijelila svoja iskustva o volontiranju. Tete pričalice su studente pozvale da im se pridruže u čitanju priča i širenju dobrih vibracija.

Hvala Akademiji na prekrasnoj dobrodošlici i druženju. / 30.3.2017.


Smiješak za sve - poziv za volontere

Postanite i vi tete/stričeki pričalice!

Volite knjige, bajke, pripovijetke, basne? Želite učiniti nešto dobro za hospitaliziranu djecu Dječje bolnice Srebrnjak i KBC-a Sestre milosrdnice? Savršena prilika da i vi postanete teta ili striček pričalica! Pozivamo vas na druženje s udrugom „Smiješak za sve“ u četvrtak 30. ožujka 2017. u 11 sati u velikoj predavaoni Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85., kako bismo zajedno donijeli što više osmijeha djeci na lice.

Udruga SMIJEŠAK za SVE

Bijenička 134, 10000 Zagreb

e-mail: smiješak.za.sve@gmail.com

www.smijesak-za-sve.hr

POZIVnica (Link)

PLAKAT (Link)