Studentski izbori 2017. - konačni rezultati

Studentski izbori ALU 2017. - konačni rezultati (Link na PDF)


Studentski izbori 2017. - privremeni rezultati 

Izborno povjerenstvo Sveučilišta u Zagrebu za provođenje studentskih izbora utvrdilo privremene ukupne rezultate izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Privremeni rezultati objavljeni su na oglasnoj ploči u sjedištu Sveučilišta u Zagrebu, na Rektoratu, Trg maršala Tita 14, no, nažalost zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti trenutno rezultate objaviti i na mrežnim stranicama Sveučilišta, stoga Vas molimo da iste objavite na mrežnim stranicama Vaše sastavnice. Rezultati će biti objavljeni i na mrežnim stranicama Sveučilišta čim stručne službe otklone kvar.

U prilogu:

1. Popis kandidata poredanih po broju ostvarenih glasova

Privremeni ukupni rezultati izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu (Link na PDF)

2. Rezultate izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu s glasovima koje su kandidati ostvarili na pojedinim sastavnicama.

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor - glasovi po sastavnicama (Link na PDF)

Napomena:  Protiv privremenih rezultata izbora može se podnijeti pisani obrazloženi prigovor u roku od 8 radnih dana od dana objavljivanja privremenih rezultata izbora. O prigovoru odlučuje Povjerenstvo za prigovore Sveučilišta u Zagrebu za provođenje studentskih izbora. Prigovori se podnose na e-mail studentski-izbori@unizg.hr ili na urudžbeni ured Rektorata, Trg maršala Tita 14, Zagreb.


Izbori za Studentski zbor ALU za 2017.

Obavještavamo studente ALU da su u tijeku pripreme i kandidature za izbore za Studentski zbor Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Temeljem Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/2007., članak 15. Stavak 2.) Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Damir Boras donio je ODLUKU o raspisivanju izbora za Studentski zbor ALU i HS koji će se održati u utorak, 30. svibnja 2017. i u srijedu, 31. svibnja 2017. Trajanje glasovanja određuje se svaki taj dan u vremenu od 8 do 20 sati.

Odluku o raspisivanju izbora za Studentski zbor ALU i HS 2017. i Obrazac za kandidature možete vidjeti OVDJE

Popis valjanih kandidatura za studentske predstavnike u Studentski zbor Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. (link na PDF)

Odluka o utvrđivanju popisa birača + popis birača. (link na PDF)

Izvještaj izbornog povjerenstva o privremenim rezultatima izbora studenata za Studentski zbor Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu (link na PDF)