Most prema USPJEHU

EU PROJEKT ZA DIPLOMIRANE STUDENTE

Udruga O.A.ZA. poziva sve (skoro ili netom) diplomirane studente na edukaciju koja im savršeno paše uz diplomu – ESF projekt "Most prema USPJEHU".

Kroz edukacije pomažemo mladim osobama da osvijeste svoje talente, strasti, tip osobnosti te životni poziv. Uz to uvježbavamo različite vještine te sudionicima dajemo priliku da se okušaju kao (društveni) poduzetnici. Uz same radionice, organiziramo i mentorstvo, coaching, konferencije, javne evente, stručne posjete itd. Projekt je sufinanciran od Europske Unije iz Europskog Socijalnog Fonda i besplatan za sudionike.

Dosadašnjim polaznicima su radionice pomogle shvate što bi istinski voljeli raditi u životu te dalo konkretne vještine i znanja kako da to postignu. Po njihovoj preporuci, radionice su idealne za osobe koje su svježe završile fakultet i traže svoje profesionalno usmjerenje.

Trenutno se formira grupa za nedavno diplomirane studente i studente koji će do studenog diplomirati. Kriteriji su da su mlađi od 30 godina, neće nastaviti studij te nisu zaposleni ni na stručnom. Sudjelovanje je sasvim besplatno te se osobe mogu prijaviti do ponedjeljka 9.10. 12:00 na linku Most prema USPJEHU : http://www.raza.hr/Razvojni-projekti/Projekti-u-provedbi/Most-prema-uspjehu odnosno na linku: http://oazainfo.hr/portfolio/most-prema-uspjehu/ 

Broj mjesta je ograničen na 30, edukacija traje do kraja godine 1-2 puta tjedno po 3h. Osobe će biti informirane o njihovom status isti dan nakon zatvaranja prijava te edukacije kreću dan poslije.

Očekujemo Vas!  Vaš OAZA tim

2 kratka videa koji govore o projektu:

https://youtu.be/_dzyO6RgMmg
https://youtu.be/0BBpTKb8kco

Link za FB post za djeljenje:

https://www.facebook.com/OAZA.NGO/posts/1621718184546020