NOĆ HRVATSKOG FILMA i NOVIH MEDIJA 2017.

28.10.2017. NOĆ HRVATSKOG FILMA I NOVIH MEDIJA DILJEM LIJEPE NAŠE
ZAGREB – SISAK – OTOČAC - ŠIBENIK - NOVA GRADIŠKA – DUBROVNIK

Svečano otvorenje „Noći hrvatskog filma i novih medija“ održat će se u subotu, 28. listopada 2017. u kinu EUROPA (Varšavska 3, Zagreb) s početkom u 20 sati.

Kako se u subotu 28. listopada 2017. zbog zimskog računanja vremena sat pomiče jedan sat unazad, tako će četvrta Noć hrvatskog filma i novih medija, koja se održava upravo tu noć, i to u Zagrebu, Sisku, Dubrovniku, Šibeniku, Otočcu i Novoj Gradiški, ali i na kino platnima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Rumunjskoj, ponuditi besplatan maraton najboljeg presjeka domaćeg filma svih žanrova i biti najdulja noć hrvatskog filma u povijesti.

U samo jednoj večeri, odnosno noći, jer program traje od 18 sati do dva sata poslije ponoći, gledatelji će uživati u pomno izabranim uratcima pionira domaćeg filma, i to u svim filmskim rodovima, od vječnih dječjih klasika, zanimljivih novih medija i recentnog animiranog filma, dokumentaraca koji su ove godine posvećeni umjetnosti i umjetnicima pa sve do najpopularnijeg žanra kratkih i dugometražnih igranih filmova.

Više o svemu vidjeti na linku: http://www.noc-filma.hr/                                                                                   Potpun program manifestacije te sve potrebne materijale možete preuzeti pod rubrikom PRESS.
Ovdje se može preuzeti "TRAILER - VIDEO NAJAVA": https://vimeo.com/237004571
Ovdje se mogu preuzeti fotografije iz filmova:
https://www.dropbox.com/sh/b7922n0z3x9ng5g/AABvgDNecBtb_hlF4s07WT2-a?dl=0

POZIVNICA (Link na JPEG)