Nastupna predavanja na ALU (studeni 2017)

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu povodom natječaja što ih je raspisala, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent.

Nastupna predavanja će održati Snježana Ban, Vojin Hraste, Igor Ruf, Maja Rožman i Miran Šabić prema sljedećem rasporedu:

SNJEŽANA BAN (20. XI. 2017. u 11 sati)

SNJEŽANA BAN, održat će u ponedjeljak, 20. studenog 2017. u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Jabukovac 10, u predavaoni 33. Tema predavanja: „MOGUĆNOSTI I NEMOGUĆNOSTI SUVREMENOG SLIKARSTVA“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

VOJIN HRASTE (21. XI. 2017. u 10 sati)

VOJIN HRASTE, održat će u utorak, 21. studenog 2017. u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u Velikoj predavaoni ALU. Tema predavanja: „KONVEKSNOST U IDEJI I TRETMANU KIPARSKE FORME “. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

IGOR RUF (21. XI. 2017. u 11 sati)

IGOR RUF, održat će u utorak, 21. studenog 2017. u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u Velikoj predavaoni ALU. Tema predavanja: „NETRADICIONALNA IZRAŽAJNA SREDSTVA U SKULPTURI“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

MAJA ROŽMAN (24. XI. 2017. u 10 sati)

MAJA ROŽMAN, održat će u petak, 24. studenog 2017. u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana grafika. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u Velikoj predavaoni ALU. Tema predavanja: „CRTEŽ KAO POLAZIŠTE U GRAFICI“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

MIRAN ŠABIĆ (24. XI. 2017. u 11 sati)

MIRAN ŠABIĆ, održat će u petak, 24. studenog 2017. u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana grafika. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u Velikoj predavaoni ALU. Tema predavanja: „SUVREMENI LITOGRAFSKI PROCESI“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)