Nastupna predavanja na ALU (svibanj 2018)

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu povodom natječaja što ih je raspisala, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent.

Nastupna predavanja će održati Darko Masnec, Ida Blažičko i Luka Petrinjak prema sljedećem rasporedu:

DARKO MASNEC (15. svibnja 2018. u 10 sati)

DARKO MASNEC, održat će u utorak, 15. svibnja 2018. godine u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje  docent, za umjetničko područje, polje likovne umjetnosti, grana animirani film i novi mediji. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Sličnosti i razlike estetike animiranog filma i video igara“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

IDA BLAŽIČKO (17. svibnja 2018. u 10 sati)

IDA BLAŽIČKO, održat će u četvrtak, 17. svibnja 2018. godine u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u naslovno umjetničko-nastavno zvanje  docent, za umjetničko područje, polje likovne umjetnosti, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Biomimetički materijali i stvaralački procesi u kiparstvu“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

LUKA PETRINJAK (17. svibnja 2018. u 11 sati)

LUKA PETRINJAK održat će u četvrtak, 17. svibnja 2018. godine u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u naslovno umjetničko-nastavno zvanje  docent, za umjetničko područje, polje likovne umjetnosti, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Virtualno 3D oblikovanje“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)