Projekt MARATON

Informativni dan – obavijest za studente ALU

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u srijedu 20. svibnja 2015. u 16 sati u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta, Trg  J. F. Kennedya 6.  organizira  Informativni dan projekta MARATON.

Informativnim danom Suradnja u razvoju inovacija predstaviti će se online burza istraživačkih radova, razvijena u okviru projekta MARATON. Putem panel rasprave na kojoj će sudjelovati predstavnici poduzeća koji koriste online burzu te predstavnica udruge eSTUDENT, prisutni će saznati koje mogućnosti stvara suradnja studenata, poduzeća i istraživača u razvoju inovacija.  Uz održavanje panel rasprave, zaineresirani studenti i istraživači će moći saznati sve željene informacije o projektu i online burzi na informativnom pultu koji će na Ekonomskom fakultetu biti postavljen od 9 do16 sati.

Projekt MARATON provodi se u okviru europske teritorijalne suradnje Slovenija – Hrvatska 2007. – 2013. i sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i Ureda Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku.

Za sudjelovanje na informativnom danu studenti se mogu prijaviti na poveznici: http://cirtt.unizg.hr/event/suradnja-u-razvoju-inovacija/.

Program (klikni za uvećanje)