IPPA 1. godišnja konferencija i akcija

"Institut za" propagandu i primijenjenu autonomiju poziva Vas

na prvu godišnju konferenciju i akciju (subverzivne teorije i nove kreativne prakse),

koja će se održati u Ivanić Gradu 24. i 25. rujna na više gradskih lokacija.

Dragi prijatelji i cijenjeni kolege,

ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje, participaciju i doprinos Konferenciji našeg neformalnog "instituta za" Propagandu i Primijenjenu Autonomiju koja će se održati po prvi puta 24. i 25. rujna u Ivanić Gradu na lokacijama u Parku Stjepana Posezija i napuštenom bazenu u sportskom parku Zelenjak. Konferencija pokriva tri dijela otvorena za prijave: Open Theory Talk - izlaganja u okviru četri ovogodišnja temata, Izložbu u Parku - predstavljanje mladih umjetnika i kolektiva te akciju poolJENAŠ - oslikavanje bazena i uređenje njegova neposredna okoliša. Osim toga, na obje lokacije očekuje vas cjelodnevno druženje, razmjena knjiga, časopisa, plakata, slušaonice i gledanje dokumentarnih i igranih filmova uz premijeru redateljskog prvijenca Sare Crow "Never get tired: the Bomb the music industry! story" te Vaporwave tea party sa DJ Dr.Izzy-jem na Bazenu kroz cijelo nedjeljno poslijepodne.

Za vaše prijave i pitanja otvoren je ovaj e-mail: kontingencija@gmail.com, kao i detaljan program na facebooku u slijedećem  linku: http://www.facebook.com/events/278794419149539/

Uz ovaj srdačan poziv šaljemo Vam i pozivno pismo sa programom konferencije, plakat i objavu za novinare u prilogu s nadom poticanja vašeg interesa ili pak daljnje diseminacije ovog poziva.

Lijep pozdrav, Dario Vuger

Pozivno pismo i program (Link na PDF)

Objava za novinare (Link na PDF)