Brucošijada ALU 2016.

Ovaj četvrtak, 8. 12. 2016. održava se brucošijada Akademije likovnih umjetnosti u kojoj sudjeluju svi smjerovi kako bi novim i starim studentima i široj publici osigurali dobar provod. Cilj je sve akademske boljke ostaviti na stranu u svrhu dobrog druženja i lude zabave, uz odličan glazbeni program!

Pozvani ste svi, dođite, tko preživi pričat će!

A RASPORED je ovakav: u 20h otvaramo vrata ALU zgrade na JABUKOVCU i pozivamo vas na neponovljivu jednonoćnu IZLOŽBU studentskih radova #Zagrijavanje!TIJELO u akt sali.

U ludo-umjetničkoj scenografiji AKT sale moći ćete pogledati neke od studentskih radova na temu ljudskog tijela, i/li se prodrmati na Jam sessionu JeboTon Ansambla & njihovih kompanjona.

Nakon 23h nastavljamo program par koraka dalje, u legendarnom klubu Jabuka.

U Jabuci počinje prava žurka, gdje će vam vizualne pupoljke golicati posebno ukrašen prostor od strane studenata, inspiriran recesijom! Tamo će nas do 1 ujutro rasplesati DJ Shullio te synthpop kvartet Roppongi Red. Vrhunac večeri nastupa kada za DJ pult sa svojim vinilima stiže dobar, stari, mnogima već poznat - Dr. Smeđi Šećer. On će rasplesati i najsramežljivije momke i djevojke do kasno/ranih sati.

PRETPRODAJA ULAZNICA: Porta zgrade Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85
[ 15 kn za brucoše ALU / 20 kn za sve ostale ]
NA ULAZU u Klub Jabuka: 30kn

Više o programu i izvođačima na Facebook eventu.

ili stranici Studentskog zbora ALU

Vidimo se na Brucošijadi!