Promocija časopisa SKICA Vol. 2 Br. 1

SKICA PROMOCIJA VOL 2 BR 1 ~ "Umjetnost suradnje"

U petak, 7. travnja 2017. u 19:30h @ Botaničar , Trg Marka Marulića 6, Zagreb.

LINK: http://bit.ly/2oBwqVZ

Nakon lansiranja prvog broja studentskog časopisa SKICA, skicozna je ekipa nastavila s traganjem za najsočnijim pričama i idejama koje bi podijelila sa zainteresiranim čitateljstvom! Naš novi broj samo što nije ugledao svjetlo dana!

Jako nam je drago pozvati vas na promociju novog broja časopisa studenata Akademija likovnih umjetnosti - SKICA. Predstavljanje, druženje i audio-vizualne poslastice održat će se u dobro nam poznatom caffe baru/galeriji Botaničar gdje će i vas čekati vaš primjerak. I ovog vas puta očekuju zanimljivi intervjui, originalni vizuali, out-of-the-box članci i još pokoje žuto iznenađenje!

Tema našeg novog broja - "Umjetnost suradnje" češe tamo gdje svrbi. Zašto bi suradnja bila važna za umjetnike danas i koje su njene dobre i loše strane? O tim, i drugim suradničkim pitanjima raspisali su se i rascrtali i naši suradnici.

Na dan promocije uz svaki primjerak novog broja SKICE možete nabaviti prvi broj po povoljnijoj cijeni. Za vizualni ugođaj pobrinut će se Vanda Kreutz, dok će sonično-performativnu glad utažiti Mačkodlak.

Uredništvo „Skice“
Web: www.skicamag.com
Email: skica@skicamag.com

Autor ilustracije: Nikola Grabovac

POZIVNICA (Link)