Konferencija art-terapije i coachinga

Community as Art / Zajednica kao umjetnost

4. Međunarodna konferencija ekspresivne art terapije i coachinga

"Rastimo zajedno – zajednica kao umjetnost" / od 12. do 14. listopada 2018. godine

 Akademija Likovnih Umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85.

Hrvatska udruga za ekspresivnu art terapiju u partnerstvu s Akademijom likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu 12. – 14. listopada 2018. godine na Akademiji organizira 4. Međunarodnu konferenciju ekspresivne art terapije i coachinga, prvu konferenciju ovog tipa u Hrvatskoj!

Ovaj intezivni trodnevni laboratorij promjene, koji okuplja inozemne i hrvatske terapeute/ice, coacheve, umjetnike/ce i sve ostale zainteresirane za ovaj vid terapijskoga rada, izrastao je kao nastavak programa Kliničke Ekspresivne Art Terapije i Jungijanskoga Coachinga kojeg je osnovao dr. sc. Avi Goren-Bar u Grčkoj, Sloveniji, Turskoj i Hrvatskoj. Nakon Istanbula, Bleda i Atene, počašćeni smo što se ove godine konferencija održava i u Zagrebu!
 
Na ovogodišnjoj konferenciji mnogi uzbudljivi jezici ekspresivne art terapije - ples, poezija, slikanje, gluma, pričanje priča, glazba i performans – djelovat će kao katalizatori za osobni rast, ali rast i transformaciju zajednice koju pojedinci sačinjavaju. Naša je želja da zajedno stvorimo osnažujuće iskustvo koje će svim sudionicima/cama omogućiti da novostečene uvide posade u svojim vlastitim zajednicama jer vjerujemo da zajednica može biti živo, rastuće i iscjeljujuće umjetničko djelo!

Više o konferenciji pročitajte na našoj Internet stranici: www.communityasart.com

NAPOMENA: Svi studenti, profesori i drugi djelatnici Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu ostvaruju pravo na 50% popusta u odnosu na cijene navedene na internetskim stranicama konferencije (www.communityasart.com).

U sklopu konferencije održati će se i besplatna iskustvena radionica art terapije za studente pod vodstvom dr. sc. Avi Goren-Bara.

Vrijeme  i mjesto održavanja besplatne iskustvene radionice : 10.10.2018. (srijeda), od 17:00 do 20:00, Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu (točna dvorana biti će naknadno objavljena)

Prijave su obavezne na mail: info@communityasart.com s naslovom ALU iskustvena radionica.

KONTAKT
Web: www.communityasart.com
Facebook: www.facebook.com/communityasart/
Email: info@communityasart.com