Mihael Kolarić: “Put i istina”

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje samostalne izložbe Mihaela Kolarića pod nazivom „Put i istina”, u četvrtak 25. ožujka 2021. u 19 h u galeriju Šira.

Izložba će se održati u  sklopu dugogodišnje suradnje ALU Zagreb i manifestacije Pasionska baština pod nazivom „Moj doživljaj muke“ .

O manifestaciji:

Manifestacija „Svečanosti Pasionske baštine“ održava se već 30. godina u gradu Zagrebu, a u zadnjih desetak godina i u drugim gradovima Hrvatske. Osnovana je sa ciljem očuvanja od zaborava naše kulturne baštine, ali i kao poticatelj novog umjetničkog stvaralaštva sa područja književnosti, glazbe, likovnost kroz održavanje trijenalnih natječaja, a čiji rezultati su dali niz izložbi, koncerata i književnih dijela koja su bila iznimno prihvaćena, prepoznata i nagrađena od strane šire javnosti i struke.

O autoru:

Mihael Kolarić upisao je Akademiju likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu 2016. godine, Slikarski odsjek i završio preddiplomski studij 2020. godine. Trenutno pohađa diplomski studij Slikarstva u klasi red.prof.art. Zoltana Novaka. Sudionik je likovnih susreta i kolonija.

Izložbu možete pogledati u radnom vremenu Galerije (pon-pet: 9-16 h, 18-20 h, subotom: 11-16 h) do 31. ožujka 2021.

Pratite nas i na stranicama Galerije Šira :

https://www.facebook.com/GalerijaShira/

http://www.shira.alu.hr