CASH & CARRY 2020.

Poštovane, Poštovani,

Pozivamo Vas na 16. DAN OTVORENIH VRATA UMJETNOSTI Cash&Carry, koji će se održati u subotu, 9. svibnja 2020., od 10-22 sata, na Nastavničkom odsjeku ALU, Jabukovac 10.

Na žalost, ne pozivamo Vas na 16. DAN OTVORENIH VRATA UMJETNOSTI Cash&Carry koji SE ZBOG PANDEMIJE COVID-19 BOLESTI NEĆE ODRŽATI u subotu, 9. svibnja 2020., od 10-22 sata, na Nastavničkom odsjeku ALU, Jabukovac 10.

Na ovom kulturno-edukacijskom događaju, već punih 15 godina, od 2003. godine kada je održan po prvi puta, u jedinstvenom i neponovljivom prirodnom atelijerskom okruženju Nastavničkog odsjeka, studenti Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s mentorima, prezentiraju svoje stvaralaštvo oduševljavajući posjetitelje neposrednošću i pozitivnim ozračjem.

Ova kulturno-likovna, edukacijska, promotivna, glazbena i humanitarna manifestacija, prerasla je institucionalne okvire, a iz godine u godinu nadograđujući kvalitativnu i sadržajnu razinu pozicionirajući se na javnoj sceni kao vrlo važan, poželjan i iščekivani kulturni događaj, ispunjavajući tako svoju misiju u educiranju, komunikaciji, prezentaciji i promicanju likovnog stvaralaštva, promicanju i poticanju tržišta umjetnina, otvarajući nove perspektive za mlade naraštaje i osposobljavajući ih za život i mjesto u društvu.

Zato,

Drage studentice i dragi studenti,
Drage kolegice i kolege,
Dragi suradnici, partneri, donatori, sponzori i medijski promotori
Dragi ljubitelji umjetnosti, kustosi, kolekcionari

Ovime Vas želimo podsjetiti na događaj koji se trebao održati sada u subotu, i uputiti vam velike pozdrave s uvjerenjem da se vidimo na jesen kada se sve okolnosti poslože.

Do tada pogledajte:

-  Odabrani plakat za 16. Cash&Carry (autor Dorian Pacak, student 3. godine preddiplomskog studija koja organizira ovogodišnji C&C)
-
Izbor fotografija kao podsjetnik na  15. jubilarni Cash&Carry, održan 2019.

Veliki pozdravi!

Profesorice i profesori:

doc.dr.art. Snježana Ban, as.Iva Ćurić, doc.art. Igor Čabraja, red.prof.art. Ines Krasić, red.prof.art. Ante Rašić

Studentice i studenti 3. godine preddiplomskog studija,

Organizacija, koordinacija i odnosi s javnošću: Petra Divković, Laura Stojkoski, Antonela Šurbek  

Slikovni prilog 15. Cash & Carry 2019. (Link na PDF)