Nastupna predavanja na ALU u lipnju

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, povodom natječaja što ga je raspisala, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje docent.

ZLATAN VEHABOVIĆ održat će u ponedjeljak, 15. lipnja 2020. god. u 10:00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za umjetničko područje, polje likovna umjetnost, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Modeli narativa u slikarstvu“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta.

PAVLE PAVLOVIĆ održat će u ponedjeljak, 15. lipnja 2020. god. u 11:30 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za umjetničko područje, polje likovna umjetnost, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Optička pomagala i utjecaj na  slikarstvo“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta.

MARKO TADIĆ održat će u utorak, 16. lipnja 2020. god. u 10:00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za umjetničko područje, polje likovna umjetnost, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Animirani film u suvremenoj umjetnosti“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta.

SEBASTIJAN DRAČIĆ održat će u utorak, 16. lipnja 2020. god. u 11:30 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za umjetničko područje, polje likovna umjetnost, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Utopija i distopija u slikarstvu“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta.

Službena OBAVIJEST (Link na PDF)