EIT HEALTH INNOVATION DAYS

U okviru EIT Health projekta po treći puta zaredom naše Sveučilište organizira EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days), program razvoja inovacija u koji želimo uključiti čim veći broj naših studenata! Ove godine program će biti raspoređen u četiri dana - 25., 26. i 27. listopada (16-19 h) studenti će oformiti timove i zajedno osmisliti rješenje za zadani problem, a 29. listopada (9-15 h) odvit će se natjecateljski dio u kojem će studenti predstaviti svoju ideju pred stručnim žirijem.

Zbog epidemiološke situacije program ćemo održati online, ali zahvaljujući odličnom timu vjerujemo da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh i imati zanimljiv i produktivan program!

Innovation Days (i-Days) inicijativa je EIT Health zajednice znanja i inovacija koja se provodi tijekom listopada i studenog na preko 30 EIT Health partnerskih lokacija u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta, a sve s ciljem promocije inovacija u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Osim naglašene edukativne komponente cijelog događanja (učenje o inovacijskoj metodologiji – design thinking, lean metodology i dr.), želja nam je senzibilizirati temu među studentskom populacijom. Ovogodišnja tema je Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva.

Kako bismo dodatno motivirali studente na prijavu za i-Dayse, 18. listopada organiziramo motivacijski događaj na kojem će sudionici poslušati inspirativna predavanja i sudjelovati na radionici na kojoj će dobiti kratki uvid u program samih i-Daysa.

Naši motivatori će biti prof. dr. sc. Željka Car s  Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te prof. dr. sc. Miroslav Vrankić s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Više informacija te poveznice na registraciju za motivacijski događaj i samo natjecanje možete naći na poveznici: http://cirtt.unizg.hr/i-days-motivacijski-dogadaj/

EIT HEALTH i-Days Poziv studentima (Link na PDF)