Izložba studenata i alumna ALU u predvorju Velike dvorane

Izložba 'Veliki prostori ljubavi i ljepote' otvara se u srijedu, 29. prosinca u 19 sati, prije početka koncerta u povodu proslave Dana dvorane Lisinski.

Na izložbi će biti izloženi radovi Brune Bulaje, Krešimira Čuvala, Zdenka Mikše i Luise Pascu, a na otvorenju će govoriti ravnatelj Lisinskog Dražen Siriščević, dekan Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu red. prof. art. Tomislav Buntak i prodekan za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju izv. prof. art. Danko Friščić. 
  
"Potreba i žudnja za velikim i otvorenim prostorima naših komunikacija, za Životom i Umjetnošću koja ga opredmećuje, uzima svoju vidljivost, posebno u ovim jako izazovnim pandemijskim vremenima zatvaranja i virtualnih „kutičarenja“, ponovno putem već tradicionalne i lijepe suradnje Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu – u svojem lijepom obliku, povodom Dana Dvorane. 
 Veliki i lijepi prostori Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Veliki i lijepi prostori Slika naših mladih umjetnica i umjetnika, alumna ALU-a, sinergijski su pečat, zalog Ljubavi, Životu i Umjetnosti, bez kojih ništa nema smisla niti može postojati."
Danko Friščić
 
Izložba je nastala u suradnji Akademije likovnih umjetnosti i Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a posjetitelji će je moći razgledati svakoga radnog dana od 10. siječnja 2022. od 10 do 14 te od 15 do 18 sati te subotom od 10 do 14 sati do subote, 19. veljače 2022. godine.