Cash&Carry 2022. – CROWDFUNDING

I ove akademske godine Nastavnički odsjek Akademije likovnih umjetnosti nastavlja s dugogodišnjom tradicijom održavanja naše manifestacije „Cash&Carry - Dan otvorenih vrata umjetnosti", koju ponosno predstavljamo po 17. put.

Ovaj jedinstveni projekt vode studenti treće godine preddiplomskog studija, uz potporu profesora. Ova kulturno-likovna, edukacijska, promotivna, glazbena i humanitarna manifestacija omogućuje komunikaciju građanstva i stručne publike s mladim umjetnicima i njihovim kreativnim radom u neposrednom radnom okruženju. Naš je glavni cilj promoviranje razvoja umjetničke scene i rada mladih umjetnika. Posjetitelji imaju priliku razgovarati sa studentima, kupiti radove i direktno poduprijeti njihovo stvaralaštvo. S druge strane, studentima se pruža prilika da javno predstave sebe i svoj rad i da se okušaju u snalaženju u izravnoj komunikaciji sa zainteresiranima.

Osim podrške nama studentima, ovom manifestacijom pomažemo potrebitijim skupinama ljudi – sav prihod ostvaren prodajom radova na humanitarnom dijelu izložbe namijenjen je Centru za autizam te drugim udrugama za različite potrebe. U sklopu manifestacije nudimo osim izložbenih aktivnosti u svim prostorima i edukativne sadržaje u obliku dječjih likovnih radionica, te glazbene nastupe brojnih bendova, umjetničke intervencije u vanjskom prostoru i još mnogo više! Interes za našu jednodnevnu manifestaciju je vrlo velik i redovito je posjeti 1500 do 2500 posjetitelja. Ovim Vas putem pozivamo da pomognete svojom donacijom, kako bi ovogodišnji događaj učinili boljim nego ikad prije. Prikupljena sredstva koristili bismo za uređenje vanjskog prostora i materijale koji bi posjetiteljima uljepšao boravak na manifestaciji. Također, prikupljeni predmeti će dugoročno služiti budućim generacijama studenata na našem odsjeku, kao i budućim događajima na našoj Akademiji.

-          Koševi za smeće

-          Klupice za sjedenje

-          Stolovi i stolice

-          Dekice

-          Suncobrani

-          Rasvjeta

-          Štafelaji, panoi, daske

-          Materijali za radionice za djecu i odrasle (pik-traka, boje, kistovi, ugljen, papir, tuš)

-          Biljke trajnice

-          Izrada torbica, majica i drugih promotivnih materijala

Točan datum manifestacije (koja je predviđena za subotu, sredinom svibnja 2022.) ovisit će o epidemiološkoj situaciji te ćemo ga pravovremeno objaviti na službenim društvenim stranicama događanja.

https://www.facebook.com/keshandcarry

https://www.instagram.com/cashandcarry_jabukovac/

Kategorija sponzora:

ZLATNA JABUKA

SREBRNA JABUKA

BRONČANA JABUKA

C&C22 CROWD-FUNDING PROPOZICIJE (Link na PDF)

C&C22 CROWD-FUNDING SLIKE (Link na PDF)