Transhumanism in Stop Motion - natječaj

8. travnja 2024.

Rezultati Natječaja za sudjelovanje u radionici animacije „Transhumanism in Stop Motion“ koja će se održati u sklopu međunarodnog filmskog festivala StopTrik u Mariboru, Slovenija, u razdoblju od 19.9.2024. do 29.9.2024.

Rang-lista kandidata:
1. Marta Margetić - ODABRANA
2. Anja Kundić - ODABRANA
3. Ada-Nela Peharda - ODABRANA

Mole se odabrani kandidati da u roku do 15. travnja 2024. ispune prijavni obrazac za sudjelovanje u radionici dostupan na poveznici.


22. ožujka 2024.

Slijedom poziva partnerske institucije Univerza v Novi Gorici, Slovenija, Akademija likovnih umjetnosti raspisuje Natječaj za sudjelovanje u radionici animacije „Transhumanism in Stop Motion“ koja će se održati u sklopu međunarodnog filmskog festivala StopTrik u Mariboru, Slovenija, u razdoblju od 19.9.2024. do 29.9.2024.

Natječaj je otvoren studentima svih studijskih programa, svih razina studija, koji se izvode na Akademiji likovnih umjetnosti. U svrhu prijave na natječaj, zainteresirani kandidati moraju dostaviti potpisano motivacijsko pismo za sudjelovanje u radionici u Urudžbeni ured ALU, RUDOLFA KOLAKA 12, u roku do 5. travnja 2024.

Na natječaju je dostupno 5 mjesta za studente ALU za sudjelovanje u radionici. Odabir kandidata izvršiti će povjerenstvo sastavljeno od nastavnika ALU temeljem kvalitete obrazloženja akademske motivacije za sudjelovanje u radionici. U slučaju da dvoje ili više kandidata ostvari jednaki broj bodova temeljem navedenog kriterija, prednost će se dati kandidatima prijediplomskog i diplomskog studija Animirani film i novi mediji, pri čemu će dodatnu prednost imati kandidati diplomskog studija Animirani film i novi mediji, smjer: Animirani film.

Rezultati natječaja će biti objavljeni na službenim web stranicama ALU 8. travnja 2024.