I nastavnici/e promiču zdravlje

Promotivno-preventivni programa Zdravo sveučilišteprojekt "I nastavnici/e promiču zdravlje". 

Otvorene su prijave za još jedan, treći po redu ciklus edukacija o zdravlju za studente Sveučilišta u Zagrebu. Edukacije će se održati kroz tri subote:

  • 15.4. 10:00 - 15:30
  • 22.4. 10:00 - 15:30
  • 6.5. 10:00 - 15:30

Prijava za edukaciju se odvija putem online obrasca https://forms.gle/fyBB3njTx1uTBPbB8.

Projekt je namijenjen budućim djelatnicima odgojno-obrazovnog sustava, studenticama i studentima Učiteljskog fakulteta, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, studija pedagogije te nastavničkih smjerova Fakulteta hrvatskih studija, Filozofskog fakulteta, Katoličko-bogoslovnog fakulteta, Kineziološkog fakulteta, Muzičke akademije, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i dr.

Vaše studentice i studenti sudjelovali su na prva dva ciklusa koji su se održali u proljeće i jesen 2022. godine, a kako nam je bilo možete vidjeti na našem instagram profilu https://www.instagram.com/reel/CbDJAszvKMV/?utm_source=ig_web_copy_link.

Projekt je recenziran od strane stručnjaka - profesorice, docentica i doktora znanosti, psihologinja, doktorica medicine i stomatologije, a veliku nam podršku pružaju i rektor prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, prorektor za studente prof. dr. sc. Boris Brkljačić te voditeljica Ureda za zaštitu zdravlja studenata Sveučilišta u Zagrebu (https://www.universitas-portal.hr/i-nastavnici-promicu-zdravlje/).

Osim novih znanja, druženja i iskustva, svi sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju i stručne materijale.

Sve informacije mogu pronaći na našem instagramu ili nam se mogu obratiti bilo kojim dostupnim kanalom (e-mail, Instagram, Facebook, LinkedIn).

I nastavnici/e promiču zdravlje (Link na PDF)