Musical Elf ("Vilenjak") u CKI-M-u

CKIM, Centar za kulturu i informacije Maksimir s ponosom Vas poziva na izvedbe mjuzikla „Elf“ („Vilenjak“), nastalog prema istoimenom hit filmu.

Tijekom prosinca će se u Centru za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18 održati čak deset amaterskih izvedbi popularnog mjuzikla nastalog u našoj  produkciji, uz odobrenje Music Theatre International iz Londona. Elf će na pozornici u Švarcovoj 18 oživjeti polaznici Škole mjuzikla Centra za kulturu i informacije Maksimir. Redateljica je Rajna Racz, za koreografiju je zadužena Desanka Virant dok je mjuzikl na hrvatski preveo Dražen Bratulić.  

Autori scenografije: Student/ice predmeta Oblikovanje scenskog prostora 1, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu: Katarina Antunović, Julia Kršlović, Lucija Obrovac, Mateo Sito i Nika Ševerdija. Mentori prof. dr. art. Mirjana Vodopija i as. Lav Paripović.

Autori kostimografije: Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno-tehnološki fakultet, Zavod za dizajn tekstila i odjeće, studenti druge godine Diplomskog studija. Kostimografija: Mirta Baranić, Petra Bobić, Jana Friščić, Ana Jančiković, Tesa Koren, Roza Marija Marković, Nikolina Manda Šarić, Silvija Šubek i Laura-Ana Zdunić.
Mentori kostimografije: doc. dr. art. Ivana Bakal i mag. ing. techn. text. Đurđica Kocijančić.

Osim Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu i Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, funduse kostima i scenografije ustupili su nam i HNK u Zagrebu, Dječje kazalište Žar ptica i Kazalište Kerempuh, dok su se za okrijepu izvođača pobrinuli Jana, Jamnica i Dubravica.
Mjuzikl „Elf“ nastao je prema istoimenoj božićnoj komediji New line Cinema scenarista Davida Berenbauma iz 2003. godine, s Willom Ferrellom u glavnoj ulozi. Autor glazbe je Matthew Sklar, a autor stihova Chad Beguelin prema priči Thomasa Meehana i Boba Martina.

Polaznici škole mjuzikla Centra za kulturu i informacije Maksimir na pozornici će oživjeti priču o Buddyju Hobbsu, mladom siročetu koji zabunom završi u vreći s darovima Djeda Mraza te njegov novi dom postaje Sjeverni pol. Djed Mraz i njegovi pomoćnici odluče odgajati Buddyja kao vilenjaka, a situacija se zakomplicira kad Buddy otkrije da je čovjek te se uputi u New York kako bi pronašao svog oca.

Termini:
2.12. u 19:30 sati / 5.12. u 19:30 sati / 9.12. u 11:00 sati / 12.12. u 19:30 sati / 15.12. u 11.00 sati / 16.12 u 19:30 sati / 19.12. u 19:30 sati / 21.12. u 11:00 sati / 29.12. u 19:30 sati / 30.12. u 19:30 sati

Ulaz na sve izvedbe je besplatan.  

Predbilježbe su obavezne na: marketing@cki-m.com. Više informacija na www.mojmaksimir.com