Izložba - Petra Pavetić Kranjčec „POV: Školjke“

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Petre Pavetić Kranjčec „POV: Školjke“ koju organizira studentski umjetnički kolektiv KVADAR. Otvorenje će se održati u ponedjeljak, 6. svibnja u 19 sati u garaži na adresi Trg kralja Petra Krešimira IV 18 (Donji grad). 

Nadamo se Vašem dolasku i podršci!

Više o izložbi na:  https://fb.me/e/4zKEvWJAl 

Kolektiv KVADAR je studentski umjetnički kolektiv koji djeluje u okviru Udruge studenata Akademije dramske umjetnosti - F420. Kolektiv KVADAR čine studenti povijesti umjetnosti Nela Drach, Ela Junaković, Tin Marušić i Emma Sabljić u suradnji sa studentom produkcije Tiborom Vukelićem.

KVADAR nastoji okupiti studente zagrebačkih umjetničkih akademija te ih povezati s kolegama studentima Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a sve s ciljem otvaranja nove i neuobičajene platforme za povezivanje umjetnika, onih koji tu umjetnost kuriraju i proučavaju te publike kojoj umjetnost često nije direktno dostupna. 

KVADAR je prvenstveno zamišljen kao event na kojem će studenti Akademije likovnih umjetnosti imati priliku izložiti svoje radove i to u prostoru netipičnom za likovnu umjetnost - u garaži. Osmišljen u obliku pop-up galerije, u svakom izdanju na novoj lokaciji, u novom prostoru, na drugom zagrebačkom kvartu, s drugačijim sadržajem, Kvadar umjetnost izvlači iz ustaljenih galerijskih i izvedbenih prostora.

Za sve ostale informacije o kolektivu i budućim projektima zapratite nas na Instagramu: @kvadar_ i Facebook stranici: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555838053794