Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?

Poštovane i drage koordinatorice,

Poštovani i dragi koordinatori,

Prosljeđujem vam obavijest o interaktivnom predavanju „Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?“, koje će se održati 28.5.2024. u 16:00 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje, koje organizira Centar za podršku studentima i razvoj karijera – CARPO Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, namijenjeno je studentima s invaliditetom, no i ostalim članovima akademske zajednice (koordinatorima za studente s invaliditetom, nastavnicima, stručnim i administrativnim djelatnicima zaduženima za međunarodnu suradnju) koji su zainteresirani čuti više o Erasmus+ razmjeni i iskustvima studenata s invaliditetom.

Molimo Vas stoga da, u skladu sa svojim mogućnostima, poziv učinite dostupnim studentima, ali i nastavnicima, stručnim i administrativnim djelatnicima i suradnicima na vašoj sastavnici.

LINK ZA PRIJAVU: https://forms.gle/CDUoLfC9kbBe6o3E8

Zahvaljujemo na suradnji.

Srdačan pozdrav,
  Valentina Novak Žižić

PLAKAT PREDAVANJA (Link na PDF)

From: Lelia Kis Glavas <lelia.kis.glavas@erf.unizg.hr>
Sent: Friday, May 3, 2024 2:29 PM
To: Valentina Novak <vnovak@unizg.hr>

NASLOV: Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?

DATUM I MJESTO: 28. 5. u 16:00 sati u dvorani P10 Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f)

TEKST POZIVA: Odlazak na Erasmus+ razmjenu jedno je od najuzbudljivijih studentskih iskustava, koje se pamti cijeli život! No, kako izgleda odlazak na Erasmus za studente s invaliditetom i koje im se mogućnosti nude? O tome će u sklopu predavanja koje organizira Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CARPO) Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta pričati Vid Bonča, student 2. godine diplomskog studija Talijanskog jezika i književnosti te Lingvistike na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i član Povjerenstva za studente s invaliditetom, savjetodavnog tijela koje ima za cilj koordinaciju i poboljšanje uvjeta studiranja za studente s invaliditetom, koji će nam predstaviti svoje iskustvo na Erasmus+ razmjeni u Napulju te Petra Habulin, suradnica Odjela za prioritete programa Erasmus+ u obrazovanju iz AMPEU.