Kreativni kamp Ane Juršić

Poštovani, pokrenula sam projekt Kreativni kamp sa ciljem upoznavanja šireg kruga javnosti s Likovnom kulturom, te otvaranjem dodatne mogućnosti poticanja kreativnosti izvan okvira samih institucija.

Sljedećih 5 subota u sklopu programa Kreativni kamp održavamo ciklus likovnih radionica, u Zagrebu na Akademiji likovnih umjetnosti, Jabukovac 10. Radionice vode studenti 1. godine diplomskog studija Nastavničkog odsjeka; Iva Čukelj, Petra Šabić i Ivan Kopp uz podršku svojih profesora i asistenata. Radionicu će dokumentirati studentica animacije Marta Jurič.

U subotu 25. 3. 2017. održati će se prva u nizu likovnih radionica, od 13 do 15 sati. Koristiti ćemo tehniku crteža i fotografije i bavit ćemo se društvenom problematikom koju otkrivamo na radionici.

Kome je namijenjena radionica:

 
Svim zainteresiranim studentima ili bivšim studentima koji bi voljeli naučiti kako se izraziti kroz likovnu umjetnost i aktivno reagirati na određeni društveni problem.
Cilj radionice je upoznavanje s različitim likovnim tehnikama i materijalima, te da polaznici međusobno prihvate različitosti u interesima, struci i znanju, te zajedničkom sinergijom stvore novi rad.

Ulaz je slobodan, potrebno je prijaviti se putem poruke na našoj stranici s nekoliko osnovnih informacija o sebi i kontaktom. https://web.facebook.com/kreativniKamp/

Materijal je osiguran potrebno je ponijeti samo dobru volju i osmijeh :D

Veselimo se vašem dolasku!

 Srdačno, Ana Juršić (1. godina diplomskog studija Likovna kultura)