Luc Tuymans u Zagrebu

Predavanje AUTENTIČNA KRIVOTVORINA: Slika i slikarstvo danas, petak, 24.11.2017 u 11 sati, dvorana F22, ADU, Frankopanska 22, Zagreb.

Hrvatsko društvo pisaca, TVRĐA - Časopis za teoriju, kulturu i vizualne umjetnosti i Centar za vizualne studije POZIVAJU VAS na predavanje Luca Tuymansa AUTENTIČNA KRIVOTVORINA: SLIKA I SLIKARSTVO DANAS (The Authentic Forgery: Picture and Painting Today) u petak, 24. studenog 2017. s početkom u 11 sati u dvorani F 22 Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Frankopanska 22, Zagreb. Predavanje će se održati na engleskom jeziku, a moderator razgovora s umjetnikom bit će Tonči Valentić.

Belgijski umjetnik LUC TUYMANS je jedan od najznačajnijih svjetskih slikara i vizualnih umjetnika današnjice. U časopisu TVRĐA br. 1-2/2016. nalaze se njegovi najpoznatiji radovi, slike i objekti te razgovor na hrvatskom i engleskom jeziku koji je s njime vodio Žarko Paić.

Više informacija: http://www.hrvatskodrustvopisaca.hr/hr/dogadanje/predavanje-luca-tuymansa-autenticna-krivotvorina-slika-i-slikarstvo-danas-1372