Nastupna predavanja na ALU (siječanj 2018.)

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu povodom natječaja što ih je raspisala, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje i radno mjesto docent.

Nastupna predavanja će održati Marko Meštrović, Daniel Šuljić i Iris Lobaš Kukavičić prema sljedećem rasporedu:

MARKO MEŠTROVIĆ (17. siječnja 2018. u 10 sati)

MARKO MEŠTROVIĆ, održat će u srijedu, 17. siječnja 2018. godine u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje  docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana Animirani film i novi mediji. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Specifičnosti prostora u animiranom filmu“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

DANIEL ŠULJIĆ (17. siječnja 2018. u 11 sati)

DANIEL ŠULJIĆ, održat će u srijedu, 17. siječnja 2018. godine u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana Animirani film i novi mediji. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Festivali i distribucija autorskih animiranih filmova“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)

IRIS LOBAŠ KUKAVIČIĆ (18. siječnja 2018. u 10 sati)

IRIS LOBAŠ KUKAVIČIĆ, održat će u četvrtak, 18. siječnja 2018. u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, u umjetničkom području, polje likovne umjetnosti, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, u velikoj predavaoni. Tema predavanja: „Elementi vizualnog govora“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. Službena OBAVIJEST (Link na PDF)