Erasmus+ PROGRAMSKE, studenti, 19/20

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2019./2020.

Rezultati su objavljeni na sljedećoj poveznici.


U utorak, 29.1., u Velikoj predavaonici (Ilica 85), s početkom u 11 sati, održati će se radionica „Erasmus+ - kako se prijaviti za mobilnost u svrhu studijskog boravka“ za sve zainteresirane studentice i studente.

Sadržaj radionice:

   - postupak prijave u on line sustavu;

   - popis natječajne dokumentacije;

   - postupak rangiranja prijavljenih kandidata;

   - upiti vezani uz natječaj za Erasmus+ studijski boravak.

Studenti koji nisu u mogućnosti doći na radionicu mogu se obratiti sa svim upitima vezano za prijavu na natječaj u Ured za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju ALU (Ilica 85, II. kat) radnim danom između 10 i 14 sati.

Radionica je organizirana u sklopu programa za studente ALU naziva „program+ - kako razviti profesionalne i akademske vještine“.


Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja (KA103) raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2019./2020.

Natječaj je objavljen na sljedećoj poveznici.

Za dodatne upute i pitanja u vezi Natječaja studenti se mogu obratiti Uredu za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju (Ilica 85, II. kat) radnim danom između 10 i 14 sati.

Odluka Povjerenstva za odabir kandidata Akademije likovnih umjetnosti o kriterijima odabira i rangiranja kandidata

Dodatne napomene za studente ALU

Pomoćna tablica s popisom partnerskih institucija ALU i poveznicama na njihove web stranice