“Smiješak za sve” na ALU

Promovirali smo volontiranje na Akademiji likovnih umjetnosti! Sunce se napokon pojavilo, proljeće zakucalo na vrata, a mi smo u veselom outfitu sa ružičastim naočalama krenuli osvojiti srca studenata Akademije likovnih umjetnosti. Naše prezentorice Marijana Jergović i Nikolina Antolić održale su radionicu "Volontiram, dakle jesam!" u sklopu koje su predstavile Smiješkove projekte, anegdote i iskustva s volontiranja te im pročitale nekoliko super priča iz knjige Ajahna Brahma "Krava koja je plakala" i priču za djecu "Vuk koji je tražio ljubav" autorice Orianne Lallemand. Bilo je jako lijepo, a dvije studentice s radionice već nam dolaze u petak na seminar.


Smiješak za sve (tete pričalice)

Druženje s udrugom „Smiješak za sve” u utorak, , 13. ožujka 2018. u 11 sati, u maloj predavaoni Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85.

Voliš knjige, bajke, pripovijetke, basne? Želiš učiniti nešto dobro za hospitaliziranu djecu Dječje bolnice Srebrnjak, Rebro i KBC-a Sestre milosrdnice? Savršena prilika da i ti postaneš teta ili striček pričalica! Stoga vas pozivamo na druženje s udrugom „Smiješak za sve” u utorak, 13. ožujka 2018., u prostorijama Akademije likovnih umjetnosti, Ilica 85, u Maloj predavaoni kako bi smo zajedno donijeli što više osmijeha djeci na lice.