Parallel Project – posljednji poziv na prijavu

Last call | PARALLEL PROJECT – POZIV UMJETNICIMA I KUSTOSIMA | Rok za prijave: 4.5.2018.

Vremena je malo, ali još uvijek stignete poslati svoje prijave i sudjelovati u 2. ciklusu projekta PARALLEL (link: http://parallelplatform.org/?utm_source=Organ+Vida+Newsletter+Hrvatski&utm_campaign=38c15ad595-EMAIL_CAMPAIGN_2017_12_21&utm_medium=email&utm_term=0_b78fa570f6-38c15ad595-517018705 ) — novoj europskoj platformi za suvremenu fotografiju i kustoske prakse!

Još je svega nekoliko dana otvoren poziv umjetnicima i kustosima za sudjelovanje u projektu PARALLEL OPEN CALL 2018 - NEW ARTISTS AND NEW CURATORSOdabrani umjetnici i kustosi bit će dio drugog ciklusa projekta PARALLEL - European Photo Based Platform koji će započeti u lipnju 2018. i završiti u rujnu 2019.

Organ Vida poziva umjetnike i kustose da se prijave i postanu dio ovog velikog međunarodnog projekta kojeg čini 18 partnera - vodećih institucija i festivala koji se aktivno bave suvremenom fotografijom. Mentori umjetnicima u 2. ciklusu projekta Parallel bit će: Moritz NeumullerJoão PinaMonica Alcazar DuarteMaria KapajevaAnnika von Hausswolff i Marta Ponsa

Više informacija o načinu prijava možete saznati na:
New Curators Open Call 
New Artists Open Call 
Ili slanjem e-mail upita: parallel@procurarte.org


ORGAN VIDA poziva umjetnike i kustose na sudjelovanje u projektu PARALLEL — novoj europskoj platformi za suvremenu fotografiju i kustoske prakse!
Rok za prijave je 4. svibnja 2018. 

Poziv umjetnicima i kustosima za sudjelovanje u projektu PARALLEL OPEN CALL 2018 - NEW ARTISTS AND NEW CURATORS je službeno objavljen! Odabrani umjetnici i kustosi bit će dio drugog ciklusa projekta PARALLEL - European Photo Based Platform koji će započeti u lipnju 2018. i završiti u rujnu 2019. na 10. izdanju festival fotografije Organ Vida.

Više informacija o načinu prijava možete saznati na:
New Curators Open Call 
New Artists Open Call 
Ili slanjem e-mail upita: parallel@procurarte.org

Projekt PARALLEL opširnije (Link na PDF)