CEEPUS natječaj - nastavnici i studenti

Akademija likovnih umjetnosti u akademskoj godini 2018./2019. sudjeluje u CEEPUS mreži „CIII-PL-1309-01-1819 - Art without borders“.


U sklopu mreže dostupne su dvije stipendije za nastavnice i nastavnike ALU, za jednomjesečni boravak u svrhu održavanja nastave na institucijama:

- University of Ostrava (Faculty of Fine Arts), Češka;

- Jan Dlugosz University in Czestochowa (Faculty of Arts), Poljska.

Stipendije je moguće iskoristiti u zimskom ili ljetnom semestru akademske godine 2018./2019., u vrijeme trajanja nastave. Najkraći mogući period boravka na inozemnoj instituciji je tjedan dana, a najdulji 30 dana. Obavezna aktivnost je držanje nastave u minimalnom trajanju od 6 sati tjedno.

Mole se zainteresirani nastavnici da do petka, 8. lipnja 2018., dostave svoj prijedlog radnog plana na inozemnoj instituciji, na engleskom jeziku, na fmatovic@alu.hr. U radnom planu mora biti naznačena institucija za koju se kandidat prijavljuje i predviđeni period boravka.


U sklopu mreže dostupna je jedna stipendija za studente ALU, za jednomjesečni boravak u svrhu pohađanja nastave na University of Ostrava (Faculty of Fine Arts), Češka.

Stipendiju je moguće iskoristiti u zimskom ili ljetnom semestru akademske godine 2018./2019., u vrijeme trajanja nastave.

Mole se zainteresirani studenti da do petka, 8. lipnja 2018., dostave sljedeće dokumente u elektroničkom obliku na fmatovic@alu.hr:

 1. pismo motivacije na engleskom jeziku (minimalno 200 riječi)
  Upute za sastavljanje pisma motivacije:
  - indicate the preferred semester of mobility;
  - line out why you should be awarded a grant;
  - in which way will CEEPUS impact your studies?;
  - how will you benefit?;
  - if you think there will be additional benefits, please indicate them as well
 2. prijepis ocjena predmeta položenih na ALU, na hrvatskom jeziku
  Prijepis ocjena potrebno je zatražiti u studentskoj referadi.