Device_art 6.018 natječaj

Uskoro završava natječaj za sudjelovanje na festivalu Device_art 6.018

Podsjećamo vas da 20. svibnja zatvaramo natječaj za nove umjetničke produkcije i sudjelovanje u šestom izdanju Device_art festivala (Link: http://kontejner.org/projekti/device_art-festival/)  , nazvanog “Machines Are Not Alone”, koji će se održati u prosincu ove godine, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnostiViše informacija... (Link: https://www.kontejner.org/vijesti/natjecaj-za-device_art-6018/)

U 2018. godini izložba će predstaviti uređaje za stvaranje oblaka, mašine za navodnjavanje, zemaljske strojeve i brojne druge emotivne naprave. Ukorijenjena u lokalnu zajednicu i okoliš, izložba odražava ideju strojne ekologije - svjetonazor ujedinjenosti u cjelinu koja prosperira tako da svakom svome dijelu, s jednakom pažnjom, poštovanjem i značenjem, osigurava mjesto unutar te cjeline. Više o konceptu... (Link: http://www.kontejner.org/projekti/device_art-festival/device_art-6018/)  

Natječaj je namijenjen umjetnicima iz Hrvatske ili s boravištem u Hrvatskoj, a otvoren je do 20. svibnja 2018. 

Prijedlozi se šalju putem on-line prijavnice (Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDhU087NQu4uYTM7VptsrEV2fTTFgOZlJsLqTr5n26Roc3Sg/viewform) ili na e-mail natjecaj@kontejner.org.