Art heals the heART

„VRIJEME ZA MENE“
ciklus besplatnih radionica EKSPRESIVNE ART TERAPIJE

Kroz različite oblike kreativnog izražavanja svijet ekspresivne art terapije otvara novo mjesto za susret sa samim sobom. Naše osobne priče dobivaju drugačiju formu, ispričane su bez riječi, i iz tog prostora mogu dobiti našu drugačiju pažnju i podršku.  Moja namjera je da kroz naša druženja nježno i s uvažavanjem damo vrijeme sebi, vrijeme za opuštanje, igru, istraživanje i neočekivano.  
Kreativne tehnike poput slikanja, kolaža, pričanja priča, muzike i pokreta služe nam na našem putovanju, ali nisu same po sebi cilj. One su tu kao pomagači koji nam pokazuju put i odgovore. Bitan je proces, a ne krajnji produkt, i zato, ako mislite da niste kreativni, a voljeli biste se priključit, opustite se i dođite.
 
Program „VRIJEME ZA MENE“ događa se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba - Gradskog  ureda za obrazovanje, kulturu i šport i kao takav omogućuje besplatno sudjelovanje  mladima  Grada Zagreba. Provodi ga Udruga za osobni razvoj PROMJENA.

Idejni je cilj pružiti mladima priliku da svoje slobodno vrijeme upotpune kreativno-psihološkim aktivnostima koje ih opuštaju i osnažuju, istovremeno povezuju sa sobom i s drugima, i kroz to grade kapacitete za ono što im je potrebno.  

Koliko često?
5 susreta, 2 puta tjedno
 
Kada?
Krećemo za manje od tjedana dana.
Srijede 19.30 – 22h
Petci 18-20.30

19.30-22h

18-20.30

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda

Četvrtak

Petak

5.12. 2018.

7.12. 2018.

12.12. 2018.

14.12. 2018.

19.12. 2018.

Gdje?
Filozofski fakultet. Odsjek za psihologiju. Ulica  Ivana Lučića 3
Učionica  A209 – svi termini osim petka 7.12.– kad se uđe u zgradu FF ide se LIJEVO na 2. kat
Učionica A124 – jedino petak 7.12. - kad se uđe u zgradu FF ide se DESNO na 1. kat
                 
Cijena? 
Besplatno. 

Prijave
U želji da stvorimo sigurno mjesto susreta, grupa će biti zatvorena, a oni koji se priključe na početku družit će se zajedno do kraja. Ukratko, nećemo po putu uključivati nove članove. Budući su mjesta ograničena i brzo se popune molila bih da se prijave samo oni koji mogu preuzeti odgovornost za dolazak na cijeli ciklus od 5 susreta.  Prijave do srijede 5. 12. 2018. u 12h na: our.change@gmail.com

Kratko o meni:
Moje ime je Sandra Raković i diplomirana sam psihologinja s dvanaestogodišnjim iskustvom rada u školi. Svijet kreativne ekspresije i terapije počeo me zanimati iz osobne potrebe da dam izraz onome što se nalazi u meni. Nakon osnovnog i naprednog treninga Edukacije za praktičare ekspresivne art terapije (4godine) postala sam i dio učiteljskog  tima u Hrvatskoj. Završila sam programe Integrativnog sistemskog coachinga i Medijacije, a trenutno sam u edukaciji Tjelesno orijentirane terapije. Kroz projektne aktivnosti Udruge Promjena provodim kreativno psihološke radionice za djecu i odrasle.

Dobrodošli na ovo art putovanje,
Veselim se susretima i upoznavanju!
Sandra

POZIV (Link na PDF)