Motiviraj se 2019.

Motiviraj se je projekt u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Studentski zbor studentsko je predstavničko tijelo, čiji su članovi studenti na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i bavimo se sadržajima vezanima uz studentski standard, kulturu i sport. Također, pomažemo u rješavanju svih izazova s kojima se studenti susreću tijekom svoga obrazovanja.

Želja nam je služiti studentima i unaprijediti studentski život, a ideja čitavog projekta vođena je krilaticom "Studenti za studente". Motiviraj se je projekt čiji je cilj edukacija i motivacija studenata kroz razne radionice i predavanja, od toga kako pravilno napisati životopis do savjetovanja pri rješavanju težih životnih problema. Ovo je druga godina izvođenja projekta, a publika neprestalno raste.

Predavanja su besplatna i dostupna svim studentima. Održavat će se u zagrebačkom Studentskom centru (koji se nalazi na adresi Savska cesta 25) i u Kinu Forum (Jarunska 2) u vremenu od 18. do 20. siječnja 2019. godine navedenim rasporedom:

 18. siječnja 2019., petak, Stablo znanja (Studentski centar)

16:00 The Biggest Loser, radionica u kojoj studenti dijele međusobno svoje akademske (ne)uspjehe, a psiholog objašnjava takve patente ponašanja te približava studentima kako ih promijeniti u svoju korist, Božidar Nikša Tarabić, mag. psych.

18:00 Saša Ceci, „fizičar na Institutu Ruđer Bošković i jedan od najaktivnijih hrvatskih promicatelja znanosti“ (telegram.hr)

20:00 Goran Šimić, Neuroznanost učenja i pamćenja

19. siječnja 2019., subota, Stablo znanja (Studentski centar)

 18:00 Nino Raspudić, Što možemo naučiti od petsto godina stare knjige: primjer Machiavelli

20. siječnja 2019., nedjelja, Kino Forum (Studentski dom Stjepan Radić)

18:00 Željko Pervan, Moje tajne

20:00 Vlatko Štampar, Stand up

Dođite i poslušajte naše predavače! Uvjereni smo da će Vaš doprinos čitavom projektu biti od velike važnosti i svemu donijeti novu dimenziju.

Srdačno, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

 

POZIV (Link na PDF)