Iskustvo zlata vrijedi (projekt i natječaj)

Projekt i ovogodišnji natječaj "Iskustvo zlata vrijedi" za studente s invaliditetom i studente slabijega materijalnoga statusa organiziraju Poslovni dnevnik i Večernji list.

Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine žele svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta "Iskustvo zlata vrijedi" spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse s radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti.

Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi" proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i trenutačne gospodarske situacije ne mogu doći lako.

Organizatori s posebnim senzibilitetom i sviješću o težoj zapošljivosti navedene skupine studenata iz godine u godinu razvijaju ovaj projekt u suradnji s uglednim hrvatskim kompanijama - vrijednim partnerima dosadašnjih izdanja projekta  koje prepoznaju njegovu važnost te svojim sudjelovanjem aktivno sudjeluju u omogućavanju studentske prakse s jedne strane, ali i stvaranju pozitivnog ozračja i nužnosti progovaranja o navedenoj problematici.

Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa. Ponosno ističemo da je više od 10 studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine žele svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.

Uvjete natječaja pročitajte ovdje. / Prijavnica je dostupna na poveznici.

Prijave traju do 28. ožujka 2019.

S web stranice: http://www.poslovni.hr/promo/iskustvo-zlata-vrijedi-2019-o-projektu-350433

PROJEKT: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/projekt-iskustvo-zlata-vrijedi/

NATJEČAJ: http://www.poslovni.hr/promo/iskustvo-zlata-vrijedi-2019-uvjeti-natjecaja-pravilnik-350434.