Nastupna predavanja ALU (siječanj 2021.)

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, povodom natječaja što su ih raspisali Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku i Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje docent.

Nastupna predavanja će održati Mario Matoković, Miran Blažek, Tihana Karlović i Breza Žižović prema sljedećem rasporedu:

MARIO MATOKOVIĆ, održati će u utorak, 12. siječnja 2021. godine u 10.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana grafika. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Tema predavanja: „ Jetka modre galice u nastavi grafike“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)

MIRAN BLAŽEK, održati će u utorak, 12. siječnja 2021. godine u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana slikarstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku. Tema predavanja: „ Slika(rstvo) kao sredstvo“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)

TIHANA KARLOVIĆ, održati će u utorak, 12. siječnja 2021. godine u 11.30 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana likovna pedagogija. Nastupno predavanje održat će se na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli – virtualno preko zoom aplikacije. Tema predavanja: „Grafičke tehnike“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)

BREZA ŽIŽOVIĆ, održati će u srijedu, 13. siječnja 2021. godine u 9.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana likovna pedagogija. Nastupno predavanje održat će se na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli virtualno preko zoom aplikacije. Tema predavanja: „Analiza dječjih likovnih uradaka“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)