Nastupna predavanja ALU (ožujak 2021.)

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, povodom natječaja koji je raspisala, oglašava održavanje nastupnih predavanja za izbor u umjetničko-nastavno zvanje docent.

Nastupna predavanja će održati Predrag Pavić i Nikola Vrljić prema sljedećem rasporedu:

PREDRAG PAVIĆ održati će u četvrtak, 25. ožujka 2021. godine u 11.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Tema predavanja: „Slučajnost u umjetnosti“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)

NIKOLA VRLJIĆ održati će u četvrtak, 25. ožujka 2021. godine u 12.00 sati NASTUPNO PREDAVANJE u vezi s izborom u umjetničko-nastavno zvanje docent, za područje umjetničko, polje likovna umjetnost, grana kiparstvo. Nastupno predavanje održat će se na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Tema predavanja: „Humor u novijem kiparstvu“. Nastupno predavanje traje jedan nastavni sat, te mu prisustvuju članovi stručnog povjerenstva, studenti i još najmanje pet nastavnika stručnog vijeća visokog učilišta. SLUŽBENA OBAVIJEST (Link na PDF)