ALU raspisuje novi natječaj za radna mjesta

Natječaj će biti objavljen 09. kolovoza 2017. u Narodnim novinama. Rok za prijavu na natječaj, za pristupnike pod Ad 1., Ad 2. i Ad 3., bit će 08.09.2017. Rok za prijavu na natječaj, za pristupnike pod Ad 4., bit će 24.08.2017.

Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radno mjesto

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb, raspisuje natječaj: Za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto: položaj II. vrste, voditelj (šef) ispostave - voditelj ureda za računovodstvo i knjigovodstvo, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u zamjenu za radnicu na rodiljnom dopustu. Link na kompletan tekst natječaja (Link na PDF) Obavijest o ishodu natječaja (Link na PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, Zagreb raspisuje NATJEČAJ, Ad 1. - Ad 14.: Link na kompletan tekst natječaja (Link na PDF) OBAVIJEST o  rezultatima javnog natječaja za radno mjesto as. Likovne tehnologije (Link na PDF)
 

Više...

ALU raspisuje novi natječaj za radno mjesto

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, Zagreb, raspisuje NATJEČAJ za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto: položaj III. vrste, voditelj (šef) odsjeka - voditelj ureda za ljudske resurse, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u zamjenu za radnicu na rodiljnom dopustu: Link na kompletan tekst natječaja (Link na PDF) Link na kompletan tekst natječaja (Narodne novine) Rok za prijavu na natječaj je četvrtak, 23. studeni... 

Više...