COVID-19 Obavijesti i upute za studente - organizacija obrazovnog procesa na daljinu

Poštovani studenti,

Dostavljamo vam popis zadataka za sve opće kolegije Katedre za teoretske predmete i sve godine studija.

Ukoliko nije drugačije navedeno ili dogovoreno s nastavnicima, rok za dostavu zadataka je prvi sat redovitih predavanja iz svakog kolegija (nakon završetka obrazovnog procesa na daljinu).

Popis zadataka iz teoretskih predmeta (Link na dokument)


Prof. Tonči Žarnić

Za konzultacije, preuzimanje zadataka i predaju rješenja zadataka obratite se na: tzarnic@arhitekt.hr

  • KOLEGIJ: OSNOVE ARHITEKTURE, 3. godina preddiplomskog studija, Odsjeci: slikarski, kiparski i grafički

Zadaci:    

1. prostor plohe

2. sekvenca devet prizora života

3. mapiranje dérive

Predavanja će biti zamijenjena ilustriranim pregledom pojedine teme u pdf formatu, te će biti sukcesivno dostavljana svakom studentu. Rokovi predaje rješenja zadataka definirani su unutar samih zadataka. Radovi se predaju u pdf-u, format A4, uspravljen.


Poštovani studenti,

Sveučilište u Zagrebu obustavilo je redovnu nastavu zbog epidemiološke situacije s pandemijom virusa COVID-19. Obustavljena je redovna nastava, no izvodit će se nastava na daljinu, kako bi se minimalizirala eventualna nadoknada sati.

Nastavnici su dužni zadati vam nastavne zadatke (web predavanja, webinari, proučavanje nastavne literature, seminarski radovi, domaći praktični zadaci i sl.) Također, nastavnici su dužni svaki petak predavati tjedni izvještaj održane nastave, a vi ste dužni pravodobno izvršavati zadatke po dogovoru.

Većina nastavnika već je podjelila zadatke i dogovorila način i dinamiku izvođenja nastave. Ukoliko niste bili u mogućnosti stupiti u kontakt s nastavnicima, na sljedećoj poveznici je popis e-mail adresa nastavnika putem kojih se dogovarate oko zadataka:

POPIS E-MAIL ADRESA NASTAVNIKA (Link)

TEORIJSKA NASTAVA:

U utorak, 17.3.2020. u jutarnjim satima na web stranici Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu biti će objavljen popis zadataka iz teorijskih predmeta.

Molimo vas da pratite našu web stranicu za nove obavjesti.

Odgovorna osoba za studentska pitanja:

Mladen Đuričić  nastava@alu.hr

Koordinator za nastavu