Poništenje dijela natječaja

Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta - novo

Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb, raspisuje natječaj za izbor više izvršitelja (m/ž).  Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) OBAVIJEST o rezultatima javnog natječaja za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaja II. vrste zvanja: voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj radionice za drvo. Link na obavijest. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb, raspisuje natječaj za izbor više izvršitelja (m/ž).  Link na kompletan tekst natječaja. (PDF)  OBAVIJEST o rezultatima javnog natječaja za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaja I. vrste zvanja: voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj ureda za informacijski sustav i sistemsku podršku. Link na obavijest. (PDF) OBAVIJEST o... 

Više...

Izjava pristupnika na javni natječaj

Izjava pristupnika na javni natječaj za prijam na radno mjesto. Link na dokument u PDF-u.  

Više...

UPUTE i TABLICE za pristupnike/ce na natječaje za izbore u zvanja

UPUTE-1 za redovitog profesora (Link na PDF)  TABLICA-1 za redovitog profesora (Link)  UPUTE-2 za redovitog profesora trajno zvanje (Link na PDF)  TABLICA-2 za redovitog profesora trajno zvanje (Link) UPUTE-3 za izvanrednog profesora (Link na PDF) TABLICA-3 za izvanrednog profesora (Link) UPUTE-4 za docenta (Link na PDF)  TABLICA-4 za docenta (Link)  

Više...