ALU raspisuje natječaj za radna mjesta - novo

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb raspisuje: NATJEČAJ Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

Poništenje dijela natječaja

Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb, raspisuje natječaj za izbor više izvršitelja (m/ž).  Link na kompletan tekst natječaja. (PDF) OBAVIJEST o rezultatima javnog natječaja za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaja II. vrste zvanja: voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj radionice za drvo. Link na obavijest. (PDF) 

Više...

ALU raspisuje natječaj za radna mjesta

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, Ilica 85, Zagreb, raspisuje natječaj za izbor više izvršitelja (m/ž).  Link na kompletan tekst natječaja. (PDF)  OBAVIJEST o rezultatima javnog natječaja za izbor 1 izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaja I. vrste zvanja: voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj ureda za informacijski sustav i sistemsku podršku. Link na obavijest. (PDF) OBAVIJEST o... 

Više...

Izjava pristupnika na javni natječaj

Izjava pristupnika na javni natječaj za prijam na radno mjesto. Link na dokument u PDF-u.  

Više...

UPUTE i TABLICE za pristupnike/ce na natječaje za izbore u zvanja

UPUTE-1 za redovitog profesora (Link na PDF)  TABLICA-1 za redovitog profesora (Link)  UPUTE-2 za redovitog profesora trajno zvanje (Link na PDF)  TABLICA-2 za redovitog profesora trajno zvanje (Link) UPUTE-3 za izvanrednog profesora (Link na PDF) TABLICA-3 za izvanrednog profesora (Link) UPUTE-4 za docenta (Link na PDF)  TABLICA-4 za docenta (Link)  

Više...