Ponavljanje prijamnog ispita za AFNM u jesenskom roku!

Postupak provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija na Akademiji likovnih umjetnosti u ak. god. 2018./2019. za preddiplomski sveučilišni studij Animirani film i novi mediji ponovit će se u jesenskom roku sukladno 30. točki Kalendarija ALU

Obavještavamo Vas da smo, na žalost, zbog proceduralne greške morali poništiti privremene rezultate postupka Provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti održanog u ljetnom roku za upis u preddiplomski studijski program Animirani film i novi mediji Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu za 2018/2019, kojem ste i sami pristupili.

Kao što znate, Akademija nakon provedbe Provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti u NISpVU unosi privremene rezultate, nakon čega slijedi žalbeni rok, te rok za očitovanje na žalbe. U žalbenom roku zaprimljena je opravdana žalba na povredu procedure tijekom Provjere na Animiranom filmu i novim medijima, te smo slijedom toga na izvanrednoj sjedici Akademijskog vijeća 11.7.2018. poništili privremene rezultate Provjere za preddiplomski studij Animirani film i novi mediji.

U prilogu Vam dostavljamo odluku Akademijskog vijeća o poništenju privremenih rezultata i ponavljanja Provjere u jesenskom roku.

ODLUKA o poništavanju dijela prijamnog ispita za OZAFIN (Link na PDF)

Postupak Provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za Animirani film i novi mediji ponovit će se u jesenskom terminu (kada će se održati Provjera i za preostala upisna mjesta na drugim studijskim programima Akademije).

Uz ispriku zbog nastalih poteškoća, pozivamo Vas da se svakako putem NISpVU-a, te potom i osobno na Akademiji likovnih umjetnosti, ponovno prijavite za postupak Provjere za jesenski rok. Termini za jesenski rok su slijedeći:

  • Prijave u NISpVU sustav do nedjelje, 2. rujna 2018.
  • Prijave za provjeru posebnih znanja vještina i sposobnosti će se zaprimati od ponedjeljka, 3., do četvrtka, 6. rujna 2018.
  • Prvi dio provjere posebnih znanja vještina i sposobnosti (pregled mape, samo za povjerenstvo) će se održati u petak, 7. rujna 2018. Rezultati prvog dijela provjere posebnih znanja vještina i sposobnosti objavit će se 7. rujna 2018. od 16:00 sati.
  • Drugi dio provjere posebnih znanja vještina i sposobnosti za Odsjek za animirani film i nove medije će se održati od ponedjeljka 10, do četvrtka, 13. rujna 2018.
  • Potvrda rezultata provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti će se donijeti na sjednici Akademijskog vijeća u petak, 14. rujna 2018.
  • Rezultati provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti objavit će se putem NISpVU sustava u petak, 14. rujna 2018. po završetku sjednice Akademijskog vijeća.

Termine jesenske Provjere možete pronaći i na web stranicama www.alu.unizg. hr  u rubrici UPISI, na poveznici „Informacijski paket za upise“, a detaljan raspored bit će u istoj rubrici UPISI objavljen krajem srpnja 2018.

Pristupnici koji će se prijaviti na postupak provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti za upis u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija na Akademiji likovnih umjetnosti ak. god. 2018./2019. za preddiplomski sveučilišni studij Animirani film i novi mediji u jesenskom roku nisu dužni u mapi domaćih radova priložiti nove radove.

ODLUKA o mapama za AFNM – jesenski rok (Link na PDF)

Pristupnici koji će se ponovno prijaviti na Postupak provjere posebnih znanja, vještina i sposobnosti u jesenskom roku nisu dužni ponovno izvršiti uplatu naknade troškova prijave za postupak Provjere, a pristupnici koji se neće ponovno prijaviti imaju pravo povrata uplaćene naknade.

Svoje mape možete podići od srijede 18. do petka 20. srpnja 2018., od 10.00h do 14.00h, Ilica 85, uz predočenje osobne iskaznice (ili ovjerene punomoći).

Za dodatna pitanja molimo obratite se na e-mail: alu@alu.hr  .

S poštovanjem, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu

SVI PRISTUPNICI ZA PROVJERU POSEBNIH ZNANJA, VJEŠTINA I SPOSOBNOSTI DUŽNI SU POPUNITI I OSOBNO POTPISATI OBRAZAC O DAVANJU SUGLASNOSTI ZA PRIKUPLJANJE I OBJAVU PODATAKA  (ZVS – IZJAVA).

Izjava o privatnosti i privola za objavu podataka (Link ZVS obrazac)